Manekenka izgleda upola mlađe nego što ima godina, otkrila je kako joj to uspijeva

Foto: Instagram

ABIGAIL O'NEILL (45), manekenka i majka troje djece, podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama jedan od beauty rituala kojim se koristi kako bi očuvala svoj mladenački izgled.

U snimci koju je objavila na Instagramu Abigail je pokazala kako svoje tijelo u bikiniju maže sa soli i pijeskom.

"Ovo je jedan od najboljih tretmana za tijelo koje ćete iskusiti", napisala je i priznala da ovaj ritual ponavlja nekoliko puta tjedno.

Rekla je da je ovu tehniku otkrila u tinejdžerskim godinama dok je čitala jednu knjigu i da je prakticira sve od tada. Dodala je i kako smatra da je sol najbolji sastojak koji se može utrljati u tijelo.

"Sol ima prirodno visoku količinu minerala i obnavlja tijelo više od ičeg što sam probala kroz život", otkrila je i dodala da koristi pravu morsku sol koja je inače skuplja ali djelotvornija.

Abigail je i ranije s pratiteljima dijelila svoje beauty rituale. Otkrila je da na lice stavlja maske od sirovog kakaa i da se koristi posebnim aloa vera uljem za kožu.

"Ukratko - treba se zdravo hraniti, hidratizirati, dnevno jesti vegansku čokoladu, odmarati se, vježbati i kloniti alkohola", rekla je za FEMAIL.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.