Maja Lena Lopatny: Na Misteru me privuklo to što je zgodan, ništa drugo!

IAKO je titulu dobio prije nepunih mjesec dana, novopečeni Mister Hrvatske već je počeo puniti medijske stupce. Nakon što su u javnost iscurile njegove privatne fotografije na kojima je on s nekolicinom muških prijatelja u vrlo intimnim pozama, Bruno Orešković povezan je i s kćerkom Mije Begović Majom Lenom Lopatny. Prema navodima tjednika Arena, Bruno je razdjevičio Maju Lenu što prema njegovim riječima definitivno nije istina, kao ni prema njezinim tvrdnjama.

"Bili smo u kratkoj vezi mjesec dana kao klinci, ali to je bilo nešto totalno beznačajno i glupo"

"Između mene i nje ne postoji ništa. Bili smo u kratkoj vezi mjesec dana kao klinci, ali to je bilo nešto totalno beznačajno i glupo, ništa važno", rekao nam je Mister koji se sinoć u društvu prijatelja i prijateljice zabavljao u klubu Piranha na Jarunu. "Neću ništa komentirati jer ja nemam veze s tim", riječi su kojima je Bruno Orešković demantirao priču o seksualnom odnosu s Majom Lenom koja je kako on kaže imala svega 15. godina kada je bila u ljubavnoj vezi s njim.

Istu priču demantirala je i Maja Lena Lopatny samo zato jer su napisi koji se protežu po medijima u posljednje vrijeme uvredljivi za nju i njezinu obitelj. "Istina je da smo bili u nekakvom odnosu, ali ja to ne bih nazvala vezom već simpatijom. To je bilo davno, niti je bilo značajno ni ništa posebno. Otišli smo u kino i na kavu, nije to bilo ništa više osim druženja", rekla je Maja Lena, kćerka Mije Begović za Red Carpet.

"Doveli su u pitanje moj moral, a zatim i dignitet moje obitelji"

Kao što je to bilo za očekivati, Majini roditelji nisu dobro reagirali kada su pročitali da je njihova kćer izgubila nevinost u 13. godini s novopečenim Misterom. "Moji roditelji nisu dobro reagirali jer se mene predstavilo kao ne znam ni ja koga. Tu je prvenstveno narušen moj moral, a zatim i dignitet moje obitelji. Mislim da to nije Brunino djelo već onih ljudi koji žele narušiti ugled mene i moje familije", dodaje 17-godišnja Maja Lena. "Na Misteru me privuklo to što je zgodan, samo to. Nisam ga dobro poznavala", rekla je maloljetna Maja.

I dok se Maja Lena sinoć, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, zabavljala do ranih jutarnjih sati uz zvukove istočnjačkog melosa, vidno umorni Bruno se kratko zadržao u rasplesanoj Piranhi. "Bio sam na putu dan prije tako da jedva gledam", rekao nam je Mister koji dodaje kako mu je Piranhi uvijek dobro jer često izlazi tamo. "Izlazim na mjesta gdje sam i prije izlazio. Na narodnjake ne idem jer ih ne volim, a imam i neke osobne razloge zbog kojih ne posjećujem takva mjesta", rekao nam je Orešković koji za razliku od bivše djevojke ne voli narodnjačke klubove.

Iako novopečeni Mister tvrdi kako njegova titula Mistera nije ništa posebno i ne znači mu ništa u životu, djevojke koje su se sinoć našle u Piranhi zasigurno ne misle tako. Naime, Bruno je cijelu večer bio pod budnim okom djevojaka svih generacija, a kako i on sam kaže, bez problema su se odvažile i prišle mu. "Prepoznali su me naravno. Cure mi sada prilaze češće nego inače, a uleta je bilo svakakvih", rekao nam je za kraj 20-godišnjak koji nije zapamtio nijedan ulet zbog toga što nisu bili "ništa posebno".

A.M.
Foto: Goran Perešin / Index, Neja Markičević / Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.