Maja i Nenad slave Bloomovih šest mjeseci, pokazali su dio atmosfere

Foto: Facebook

MAJA ŠUPUT na Instagramu je otkrila kako će njen sinčić Bloom ovog petka napuniti šest mjeseci, ali i kako su slaviti počeli dan ranije. 

Objavila je fotografiju na kojoj ona i Nenad poziraju s malenim Bloomom, a na stolu ispred njih stoji pladanj s kolačima i voćem, na kojem su prskalica i upaljene svjećice s brojevima nula i šest. 

"Bloom sutra slavi 6 mjeseci. Naravno, kao pravi partijaner kreće sa zabavom dan prije. U to ime živjeli", poručila je mama Maja.

Fotka je, sudeći po komentarima, oduševila Majine brojne pratitelje. 

"Kako ste slatki. A Bloom pravi mali frajerčić", "Sretno nek se zna ko je bećar udriii a mama će pomoći...", "Prelijepi steeeeee", bili su neki od komentara, a fotka je u samo pola sata zaradila gotovo šest tisuća lajkova. 

Maja je Blooma rodila 17. ožujka ove godine, a već od prvih dana fotke sa sinčićem rado objavljuje na društvenim mrežama, gdje mališan oduševljava njene fanove. 

Pjevačica je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira sjedeći sa sinom na klupici, a pobrinula se i da budu modno usklađeni

Iako je nedavno priznala da je razmišljala da bi voljela imati još jedno dijete, Maja je zaključila da će Bloom ipak ostati jedinac
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.