Madonna užasno falšala na Eurosongu, na kraju "propala" s pozornice

Screenshot: YouTube

POZORNOST na Eurosongu, četverosatnom spektaklu ili, kako bi rekli kritičari, paradi kiča i neukusa, najviše je ukrala kraljica popa Madonna. 

Ona je u kreaciji Jean Paul Gaultiera izvela 30 godina stari hit Like a Prayer i novu pjesmu Future. Premda je dio fanova na društvenim mrežama bio oduševljen nastupom, većina je ipak primijetila da je kraljica popa prilično "falšala" i promašila intonaciju te je njezinu vokalnu izvedbu proglasila lošom.

Madonnino sudjelovanje izazvalo je niz prosvjeda, no 60-godišnja zvijezda rekla je prije natjecanja: "Nikad neću odustati od glazbe da bih zadovoljila nečije politikantske motive, niti ću prestati govoriti protiv povreda ljudskih prava gdje god da su te povrede počinjene."

Prije samog nastupa u subotu navečer nekoliko je puta ponovila da "glazba spaja ljude", a tijekom izvedbe dvoje plesača nakratko se pojavilo na pozornici u kostimima ukrašenim izraelskim i palestinskim zastavama.

"Taj dio nastupa nije bio na probi. Eurosong je nepolitičko događanje i Madonni je to dano do znanja", poručili su organizatori.

Šuškalo se da je za ovaj nastup dobila 6,6 milijuna kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.