Luksuzni automobili i nekretnine: Ovo su najpopularniji oglasi na Index Oglasima

INDEX OGLASI rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa pa tako ovaj put u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri vrhunska automobila i dvije jako zanimljive nekretnine.

Najviše vaših pogleda u kategoriji automobila skupili su luksuzna S-klasa i atraktivni BMW M4 Coupe, a posebno se istaknula lijepa i očuvana E-klasa. Impozantno imanje u Istri privuklo je veliki interes naših korisnika, a hrpu reakcija izazvao je i pametni stan u Zagrebu. 

Ovo su oglasi koje je vidjelo preko 400 tisuća ljudi. 

5. Imanje u Istri

Ovo prekrasno imanje dolazi s dvije kamene kuće, maslinikom, bazenom i vlastitim izvorom vode, a nalazi se nedaleko od Brtonigle. Okruženo je istarskim maslinicima, šumarcima i oranicama i izgleda zaista prelijepo. Ako želite nešto uistinu posebno s autohtonim istarskim ugođajem onda je ovo imanje kao stvoreno za vas. Prodaje se za 750 tisuća eura

4. Luksuzan stan u Zagrebu

Ovaj stan od 155 metara kvadratnih izgleda apsolutno genijalno. Nalazi se u urbanoj vili sa šest stanova na odličnoj, mirnoj lokaciji u naselju Rim iznad kvarta Maksimir. Usprkos tome što se nalazi u prizemlju, stan nudi maksimalnu privatnost i stanom se upravlja wireless sistemom. Opremljen je luksuznim dizajnerskim namještajem po mjeri, ima i vrt od 160 kvadrata, a vaš može biti za 550 tisuća eura.

3. Mercedes-Benz S-klasa

Ovo se zove jahta na kotačima! Produžena verzija S-klase iz 2014. godine prešla je tek 34.000 kilometara i doslovno je kao nova. Auto je vrhunski opremljen, a dolazi i s 2 godine internacionalne garancije. Pokreće ga diesel motor od 190 kW, registriran je do travnja, a prodaje se za 59.999 eura.

2. BMW M4 Coupe

Svi su ludi za ovim fantastičnim BMW M4 Coupeom koji ima preko 400 konjskih snaga! Dolazi u Austin Yellow Metallic boji i izgleda odlično. Auto je složen, naručen i kupljen nov u Njemačkoj, a do sada je prešao 34.900 kilometara. Mažen je, pažen i iznimno je očuvan, a vlasnik za njega traži 72 tisuće eura.

1. Mercedes-Benz E-klasa

"Auto je voljen i pažen, održavan i pran redovito. Ja sam treći vlasnik, drugi vlasnik je bio moj otac." - tako govori trenutni vlasnik ove vrhunske E-klase koju definitivno vrijedi pogledati. Mercedes je 2010. godište, do sada je prešao 233 tisuće kilometara i izgleda zaista prekrasno. Riječ je o E350 modelu koji ima AMG paket, a pokreće ga 231 konjska snaga. Prodaje se za 18.500 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.