Luka iz Braka na prvu objavio fotku s Ingrid i poručio: Nadam se da me neće blokirati

Foto: Instagram

LUKA BUDAK, koji je javnosti najbolje poznat kao natjecatelj showa Brak na prvu, u kojemu je upoznao eksperticu Ingrid Divković, a s kojom je danas u vezi, objavio je još jednu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu te se našalio da se nada da ga Ingrid neće blokirati kada je vidi.

"Nastavno na ono osjetljivo životno pitanje koje sam pokrenuo neki dan, a koje se mojoj dragoj nikako nije svidjelo, čak se i malo naljutila na mene jer sam to objavio, sada sam joj se odlučio odužiti našom, po meni najslađom fotografijom za koju se nadam da kada je vidi me neće blokirati. Ne znam kakva je vama, ali meni je tu preslatka!", napisao je u opisu fotografije.

Luka je nedavno pratitelje upitao kada smije prdnuti pred curom, a sudeći prema gore napisanom, Ingrid se njegov potez nimalo nije svidio.

Na fotografiji koju je objavio u znak isprike može se vidjeti kako joj dlanovima stišće obraze, zbog čega joj se lice izobličilo u pomalo smiješan izraz.

Komentatori su Luki poručili kako misle da se Ingrid neće naljutiti ponovno na njega jer je fotografija, kako tvrde, preslatka.

"Spontana i predivna fotka", "To je ljubav", "Živjela ludost", nizali su se komentari.

"Jesi li oprao ruke? Korona je i dalje aktualna", našalio se jedan pratitelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.