Poseban dan u domu Luke i Ingrid iz Braka na prvu: "Krećemo, najljepša moja"

Foto: Instagram

LUKA BUDAK proslavio je trideseti rođendan i tim povodom objavio romantične fotografije s Ingrid Divković te joj posvetio poruku.

"Trideset okretaja oko sunca mi je trebalo da spoznam ljubav. Da znam što je živjeti i voljeti. Letu štuke su pjevali o mjestu za dvoje, sada znam na što su mislili. Ovo putovanje na koje smo krenuli ne mogu zamisliti bez tebe. Od ozbiljnih trenutaka pa do šale, sve s tobom mogu (druga slika ima posebnu priču). Nadam se da si spremna jer tek smo krenuli, stoga udobno se smjesti jer krećemo najljepša moja. Obzor je prekrasan, kao i ti", napisao je.

I Ingrid se oglasila na svom profilu te objavila posebnu rođendansku čestitku Luki.

"Na današnji dan, prije točno trideset godina rodio si se TI, ali vjeruj mi, onoga dana kada sam osjetila koliko je u tebi ljubavi za mene, rodila sam se i ja. Sretan ti rođendan vuče moj. S tobom mi je život i tišina i glasni orkestar, i zora i nježni suton, i pozornica i prazni backstage, i divljina i topli dom. Kuješ moje zvijezde u naše najsjajnije nebo, a da ni ne znaš. Moj si daimonion", poručila je Ingrid.

Podsjećamo, Luka i Ingrid upoznali su se i zaljubili zahvaljujući showu Brak na prvu gdje je on bio kandidat, a ona ekspertica. U lipnju je Ingrid otkrila da se zbog njega seli iz Rijeke u Zagreb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.