Boris Rogoznica je prije 10 godina nastupao u HTZ-u, cure su ludjele za njim

Foto: Instagram/RTL

BORIS ROGOZNICA danas je široj javnosti najpoznatiji kao (bivši) muž Doris Pinčić, no on njeguje i glazbenu karijeru. Prošle je godine izdao album Izgubljeno/Nađeno, a pred televizijskim kamerama svoj je talent pokazao još davne 2010. godine kad je sudjelovao u showu Hrvatska traži zvijezdu. 

Tad 23-godišnji Boris je na audiciji oduševio žiri, a čak je postao i finalist, no ispao je već u prvoj emisiji uživo. Tad je otpjevao pjesmu Bijelog Dugmeta Loše vino, ali čini se da nije impresionirao ni žiri ni publiku. 

"Imaš boju glasa koja prodaje turističke aranžmane u Dalmaciji i svatko ženskog spola bi htio da mu netko tim glasom šapuće na uho, ali budi točan", komentirala mu je tom prilikom Anđa Marić. 

Boris je u showu otkrio da se glazbom bavi još od tinejdžerskih dana kad je s 15 godina počeo raditi kao DJ te da ukupno svira šest instrumenata. Otkrio je također da je završio ekonomiju te da mu je najveći idol Paul McCartney. 

"Završio sam Ekonomski fakultet, u roku. Tu dužnost sam obavio kako bih bio uzoran sin i građanin, a glazbom sam se počeo baviti još u osnovnoj školi kada sam čuo The Beatlese", ispričao je tom prilikom. 

Boris je tad bio i jako zaljubljen te je otkrio da mu je tadašnja djevojka Anita bila najveća podrška. 

"To je prvi put u životu da mogu reći da je to - to. Bila je to ljubav na prvi pogled i velika mi je podrška, posebno sada kada mi se događa ovo razdoblje u životu. Svoje razdoblje u životu dijelim na prije i poslije Anite. Jako sam se promijenio otkad sam s njom, sve svoje ružne i loše navike sam promijenio. Sada mi je najbitnije da imam svoj mir, stan i svoj život", govorio je. 

Iako je tad bio favorit ženskog dijela publike, sam je smatrao da njegov izgled nije bitan te je istaknuo kako bi volio da se prepozna njegov talent. 

"Vanjština mi nikada nije bila bitna. Mislim da pristojno i zdravo izgledam, ali želim pokazati svoje unutarnje kvalitete koje imam. Samim time što sam dogurao tu gdje jesam sam postigao mnogo i zadovoljio svoje ciljeve. Nije bitno kako će stvari dalje teći, ali volio bih da se moj trud i talent nagradi", zaključio je tom prilikom

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.