Ljudi se sprdaju s videom ostavke ministra, uspoređuju ga s legendarnim memom

Screenshot: Twitter

BRITANSKI ministar zdravstva Matt Hancock bio je primoran dati ostavku nakon što je uhvaćen kako ljubi svoju suradnicu Ginu Coladangelo i pritom krši mjere.

Ubrzo nakon što je dao ostavku Hancock je na Twitteru objavio video u kojem je objasnio svoje razloge za odlazak, a nije dugo trebalo da snimka postane hit na internetu.

Dok su politički stručnjaci analizirali što je ministar rekao, drugi su brzo primijetili da je Hancock video snimio ispred velike živice u dvorištu, a scena urnebesno podsjeća na legendarni mem Homera Simpsona koji unatraške odlazi prema živici i sakriva se među lišćem.

"Htio sam da se Hancock na kraju povuče poput Homera Simpsona i nestane u grmlju", napisao je jedan komentator, a nije dugo trebalo da ga neki korisnici fotošopiraju kako radi upravo to.

Drugi su nagađali da je slučajnost prevelika i pitali se je li netko od članova osoblja namjerno predložio Hancocku da video snimi ispred živice.

"Meni se čini da je njega netko tko vrlo dobro poznaje svijet memova prevario. Ovo mora biti namjerno", našalio se jedan korisnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.