Ljudi napali kćer Brucea Willisa i Demi Moore da je premršava, odmah im je odgovorila

Foto: Instagram

RUMER WILLIS izazvala je mnoštvo komentara posljednjom objavljenom fotografijom na Instagramu. Pozirala je u žutoj majici i hlačama koje su naglasile njezinu figuru. 

Neki od njezinih pratitelja pohvalili su njen otkačeni izgled, no drugi su zabrinuti za njezino zdravlje. "Ti si apsolutno prekrasna, ali molim te, budi zdrava", "Pojedi nešto", "Tebi treba hrane", neki su od komentara. 

Kći nekadašnjeg holivudskog para Brucea Willisa i Demi Moore odgovorila im je u komentaru. 

"Cijenim vašu zabrinutost, ali to je samo drugačiji kut fotografiranja. Volim svoje tijelo i ne bih si ništa uskraćivala. Da vidite cijelu torbu grickalica koje sam spakirala za putovanje, ne biste se brinuli", napisala je. 

Rumer je ponosna na svoje tijelo, no prošle je godine priznala kako joj je za vrijeme karantene bilo teško pronaći nove rutine s obzirom na to da je čitavo vrijeme bila kod kuće.

"Teško je kada zapnete kod kuće i tražite utjehu u hrani. Također je teško biti discipliniran i vježbati kod kuće te u isto vrijeme zdravo jesti. No mislim kako je najvažnije da ste sretni", napisala je tada na Instagramu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.