Lijepoj kečerici ukrali snimku na kojoj se dira i objavili je na internetu

Foto: Instagram

AUSTRALSKA kečerica obrisala je profile na Twitteru i Instagramu nakon što su joj hakeri ukrali fotografije i snimku na kojoj navodno masturbira (a na kojoj kažu da se može prepoznati po tetovaži na ruci) i podijelili ih na društvenim mrežama.

Toni Storm, 23-godišnja kečerska zvijezda u usponu, rođena je u Novom Zelandu i hrvanjem se počela baviti s 13 godina. U ganjanju svog sna, preselila se u Liverpool, iako se njezina majka protivila tome.

"Mama i ja bili smo sami s mojom malom sestrom pa nismo imali puno", rekla je za News Corp. "Nije mi mogla priuštiti treninge pa je odlazila na svaki show i prodavala hot dogove i pića i zbog toga oni su pristali trenirati me besplatno".

Prije dvije godine potpisala je za WWE i postala jedna od najpopularnijih kečerica te organizacije. No 2019. godina za nju nije najbolje počela, s obzirom na krađu fotografija, a na dvije od njih je navodno potpuno gola, dok se na snimci koja je procurila samozadovoljava.

Toni Storm nije prva kečerica kojoj su procurile golišave fotografije na internet. Još 15-ak zvijezda iz WWE svijeta dogodilo se isto, uključujući megazvijezdu Hulka Hogana.

Na društvenim mrežama pojavio se hashtag #WeSupportToniStorm, na kojem mladoj kečerici mnogi pišu poruke podrške.

Inače, sporne fotografije i snimku možete pronaći na internetu - Google vam je prijatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.