Lezbijke otkrile neugodne stvari koje su doživjele u seksu: "Mama je rekla da je ponosna na mene"

Screenshot: YouTube

NEZGODE tijekom seksa događaju se svima, bez obzira na to jeste li heteroseksualni, homoseksualni ili biseksualni. Jedanaest lezbijki za Cosmopolitan je otkrilo svoja neugodna iskustva.

"Viđala sam se sa ženom koja nije imala seksualnih iskustava sa ženama i ja sam obavljala većinu posla dok smo se seksale. Ovog puta ona se odlučila 'baciti na posao'. Ipak čini se da joj je labirint ženskog tijela bio prekompliciran pa je uzela mobitel da si osvijetli put po mojoj vagini. Izgledala je poput istraživača špilje s lampom. Ne moram vam govoriti da nije bilo dobro", ispričala je Rose.

"Prije nekoliko godina kad sam objavila da sam lezbijka, prijateljice su me nagovorile da izađem van i nađem curu s kojom ću se poševiti. Bila sam u restoranu kad mi se neka cura počela upucavati. Nisam bila baš zainteresirana, ali bila je slatka. Družile smo se cijeli dan i večer te na kraju otišle u njen stan. Kad smo došle, otišla je u kupaonicu, a ja sam se namjestila na krevetu pokušavajući izgledati seksi. Nakon sat vremena i dalje sam ležala tamo sama, pokušavala izgledati seksi, ali sam bila iznervirana. Otišla sam provjeriti što je njom, a ona je ležala u nesvijesti. Probudila sam je odvela do kreveta, gdje se opet onesvijestila. Poslala mi je poruku, no odbila sam ponovni sastanak", opisala je Kim.

"Jednom kad sam bila s curom, ljubila sam joj vrat. Osjetila sam toplu tekućinu, kao da mi nos curi. Konačno sam sjela uspravno i shvatila da mi nos krvari. Krvi je bilo po njenom tijelu, krevetu, mom licu... Užas", ispričala je Kelly.

Mislile su da su same, ali...

"Postajalo je vruće kad je odjednom ona otvorila oči, pogledala me i onesvijestila se. Shvatila sam da mi je cijelo lice krvavo jer sam joj otrgnula piercing s usne", opisala je Marissa.

"Prvi put je cura squirtala sa mnom i sve oko nas bilo je poplavljeno. Najprije sam čula taj zvuk, a onda je krenula bujica. Nikad mi se to nije dogodilo, znala sam da je moguće, no nisam imala pojma kako izgleda. Srećom, kupaonica je bila blizu pa sam se brzo oprala i vratila u krevet, koji je bio natopljen. Obrisala me plahtama kojima smo se pokrile. Seks je bio odličan, no to je bilo baš neugodno", rekla je Erin.

"Tijekom posljednjih godina faksa, cura s kojom sam se viđala mislila je da bi bilo super da odemo na krov. Mislile smo da smo same, a kako je večer odmicala, stvari su postajale intimnije... Dok nismo čule povike i navijanje s krova druge zgrade. Brzo smo pokupile svoje stvari i pobjegle u sobu. Nikad se nismo vratile na krov", otkrila je Jo.

"Spavala sam s curom s kojom sam bila neko vrijeme. Ona je cijelo vrijeme ležala poput daske i nije ispustila ni zvuka. Pitala sam je trebam li stati, je li joj dobro, a ona je samo odmahivala i kimala glavom. Kad smo se zamijenile, zamolila me da budem tiho i čeznutljivo gledala kroz prozor dok me zadovoljava rukom. Počela sam se smijati, a ona je otišla", ispričala je Mary.

"Mama mi je rekla da se ponosi"

"Imala sam 17 i bila sam jako nervozna. Kod mene su došle tri lezbijke i gledale smo film "Better Than Chocolate" jer je moja prijateljica rekla da će se 'to' dogoditi te večeri. Kad je film završio, ugasile smo svjetla i okusila sam raj prvi put te noći, a ni ja nisam bila loša. Sljedećeg jutra moja mama nam je ponudila peciva i kavu te mi rekla da je ponosna na mene. Jebeno neugodno. Ali i jako cool od moje mame", ispričala je Fran.

"Oralno sam je zadovoljavala i mislila da to genijalno radim. Odjednom sam osjetila krv. Mislila sam da je dobila menstruaciju, no tad sam shvatila da mi nos krvari", rekla je Danica.

"Prvi put mi je dopustila da je oralno zadovoljim i bila sam jako uzbuđena. Soba je bila mračna i nisam ništa vidjela. Kad sam se spustila dolje, osjetila sam da je vlažnija nego prije, no to me napalilo pa smo nastavile. Kad sam otišla u kupaonicu, moje lice i majica izgledali su kao da su ispali iz horora. Kad sam je pitala je li dobila mjesečnicu, rekla je da je samo osjetljiva od našeg seksa večer prije. Poslije sam saznala od prijateljice da je lagala jer joj je bilo neugodno", rekla je Barbara.

"Bila sam kod cure prvi put, svirala je seksi glazba i počele smo se ljubiti. Počela me zadovoljavati prstom, no imala je duge i oštre nokte. Ispričala se i otišla iz kreveta, tražila škarice pa rezala nokte, pa ih turpijala. Sve to je ubilo raspoloženje", opisala je Miranda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.