Laki je bio kultno lice Noćne more, u jednoj emisiji s njim je zaplesao Zdravko Mamić

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

IVICA LAKO LAKI, poznat kao jedan od članova talk showa Noćna mora Željka Malnara, sinoć je preminuo u 73. godini.  

Ekipi Željka Malnara Laki se pridružio prije dvadesetak godina, a kasnije je igrao i u Nemogućoj misiji, svojevrsnom nastavku Noćne more koji se emitirao nakon smrti Željka Malnara.

Noćna mora se emitirala od 1992. do 2010. godine, a Lakijev angažman u talk showu bio je primjer promicanja televizijskog i normalnog, što je bio cilj Noćne more. 

Laki će ostati upamćen po mnogobrojnim štosevima, osebujnom plesu, pantomimi vjeverice i uzrečici: "Tko je taj?". U jednom od emisija talk showa s Lakijem je publiku zabavljao i Zdravko Mamić, koji je s njim i zaplesao. 

Inače, Laki je u mladosti radio u Radi Končaru, a život ga kasnije nije mazio. Živio je od socijalne pomoći. Od njega su se na društvenim mrežama oprostili njegovi obožavatelji i prijatelji. 

"U tvom životu sve je bilo osim lako. Nadam se da će sada biti lakše", "Nažalost, napustila nas je još jedna legenda, naš štrafasti leopard i vjeverica, zabavljač i velika ljudina. Dragi Laki nadam se da čagaš gore sa ekipom", "Umro je Laki, legenda svih legendi, ljudina, najbolji štrafasti leopard, najbolji biciklista, Dinamovac, Zagrepčanec, Hrvat. Rijetka legenda već za života. Laki, počivaj u miru Božjem. Koji će sad to biti show gore s Malnarom, Ševicom i Stankecom", "Otišao je veliki Laki", pisali su Lakijevi obožavatelji na društvenim mrežama. 

Otišao je veliki Laki... neka mu bude bolje tamo gdje odlaze pravi rokeri, vjeverice, svećenici, tamo gdje se na miru...

Objavljuje Nikola MihaljevićUtorak, 31. kolovoza 2021.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.