Lady Gaga pozirala gola Tonyju Bennettu: Bilo me sram pred njegovom ženom

NEOBIČAN duet ekscentrične američke pjevačice Lady Gage i legendarnog Tonyja Bennetta u pjesmi "Lady is a tramp" doveo je dvojac u još neobičniju suradnju. U jučerašnjem CBS-ovu specijalu za američki Dan zahvalnosti, 25-godišnja Gaga priznala je da voditeljici Katie Couric da je Bennettu pozirala kao od majke rođena. U emisiji je prikazana i fotografija dijela crteža koji će u cjelini izaći u časopisu Vanity Fair. Za crtanje gole Lady Gage Tony Bennett može zahvaliti slavnoj fotografkinji Annie Leibovitz koja je organizirala cijeli događaj.

Lady Gaga je opisujući cijelo iskustvo, uvelike laskala svom starijem kolegi: "Ušla sam u prostoriju, skinula ogrtač i namjestila pozu. Bilo mi je neugodno pa sam pomislila ‘To je Tony Bennett, zašto sam gola?‘. On je tako zgodan, i osjećala sam sram kad bi njegova supruga naišla jer on je tako šarmantan i savršen džentlmen". Da je osjećaj divljenja uzajaman, potvrdio je 85-godišnji pjevač: "Ona je najdivnija osoba koju sam upoznao. Nešto je posebno u njoj. Ona je američki odgovor na Picassa".

Lady Gaga je na ovaj komentar odgovorila u svome stilu: "Ne znam baš jesam li novi Picasso, ali sam svakako uvrnuta poput njegovih slika".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.