Kylie Minogue u javnost pustila privatne snimke ljubavi s pokojnim pjevačem

Foto: Screenshot YouTube

IAKO je završila prije 28 godina, burna romansa između Kylie Minogue i pokojnog pjevača INXS-a Michaela Hutchencea i dalje intrigira javnost, toliko da je australska diva producentima novog dokumentarca o prerano preminuloj rock zvijezdi dala i svoje privatne snimke, na kojima se jasno vidi da su na prijelazu iz osamdesetih u devedesete godine prošlog stoljeća bili ludo zaljubljeni, pokušavajući izgraditi svoju vezu usred najveće popularnosti.

Tako novi dokumentarni film, nazvan po najvećem hitu INXS-a "Mystify", uz brojna svjedočanstva o legendarnom Hutchenceu sadrži i intervju s 51-godišnjom Kylie Minogue, koja dosad baš i nije bila rječita kad je u pitanju njihova ljubavna veza. Ipak, ovog je puta s javnosti podijelila brojne detalje, pa i onaj da je Michael - zakasnio na njihov prvi spoj. "Bila sam u Hong Kongu s menadžerom, majkom, frizerom i šest plesača. Vrijeme je prolazilo, a njega niotkud!", otkrila je Kylie.

"Napokon se pojavio, izišli smo vani i odmah je bilo nečeg između nas", prisjetila se Kylie, koja je osim s Michaelom hodala i s još nekoliko u to vrijeme popularnih frajera, poput Jasona Donovana i Lennyja Kravitza.

U dokumentarcu koji će svjetlo dana ugledati 4. srpnja Kylie je priznala i da je Michael prekinuo s njom, ali je na kraju napravio puno veću dramu nego što je očekivala. Godine 1991. organizirao joj je let iz Japana do New Yorka i obavijestio je da želi prekinuti. "Michael je bio na podu, na sve četiri, plakao je", priznala je Kylie Minogue.

Hutchence je u studenome 1997. pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Sydneyju, a do danas je ostao jedna od najvećih rock ikona svih vremena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.