KVIZ Ako ne znate barem 8/10 kultnih božićnih scena, jeste li zapravo Grinč?

Foto: Shutterstock

Sadržaj nastao u suradnji s: Mondelēz International

SAM u kući, Tata za Božić i ostali drugi božićni klasici već su poharali ekrane. Zna se, dolazi Božić. I dok neki tvrde kako napamet znaju baš svaku scenu, baš svakog filma te kako su ga već "stotinu" puta pogledali, drugi se uvijek iznova vesele novom duhu blagdana koji najavljuju filmovi u prosincu.

Bilo da ste tip osobe koja voli istraživati, šetati gradom u vrijeme Adventa, ili ste više za mir unutar svog doma, nema bolje prilike od Božića da se ekipa okupi. Ove godine okupljanje bi moglo postati još zanimljivije uz prave božićne klasike i kviz znanja o kultnim scenama iz božićnih filmova.

Izazovite svoje prijatelje u znanju i zaigrajte kviz. Saznajte jeste li avanturist koji nema puno znanja i otvoren je za novitete, klasičar koji dobro poznaje božićne klasike ili znalac koji poznaje baš svaku scenu, svakog lika i uvijek rado dijeli znanje s drugima.

Uz Oreo i TUC možete napraviti ukusnu užinu koja će se uklopiti uz svaki božićni film. Odgovara baš za svaku prigodu, te je dovoljan povod za kvalitetno božićno druženje i okupljanje. A najbolje od svega? Može se podijeliti i s najmilijima.

I pripremom užine možete osvojiti nagrade uz Oreo i TUC. Podijelite svoju ukusnu užinu u priči (instagram story) na Instagramu, označite @oreo_cro ili @tuchrvatska, i prijatelja s kojim biste podijelili svoj snack, te oboje možete osvojiti poklon bonove ili Oreo setove za pečenje!

Nagradni natječaj traje od 1. prosinca do 31. prosinca. Pravila natječaja možete pronaći u odjeljku Highlights.

Bilo da se želite okušati u kulinarskim umijećima uz Oreo i TUC, ili ih želite u klasičnom obliku, ukusan su dar za najmilije, a mogu biti i odlično iznenađenje koje će dodatno začiniti blagdane veseljem.

Foto: promo

Sponzorirani sadržaj donose Index i Mondelēz International u skladu s najvišim profesionalnim standardima 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.