"Krvavi novac": I britanski mediji se raspisali o proslavi rođendana Arkanove kćeri

Foto: Instagram

OSIM što je glavna sprdnja na društvenim mrežama i "događaj godine" za neke srpske medije, rođendan Anastasije Ražnatović dospio je u britanske medije, ali ne na način koji bi poželjela slavljenica, njezina majka i svita uzvanika u jednom luksuznom hotelu u Beogradu.
 
Naime, Daily Mail je prenio vijest kako se "kći ozloglašenog ratnog zapovjednika  i kriminalca Željka Ražnatovića Arkana na proslavi svog rođendana razbacivala novcem i hodala po laticama ruža."
 
Britanci su gotovo čitav članak posvetili kriminalnoj i ratnoj prošlosti Željka Ražnatovića Arkana, a navodi se kako je Arkan ubijen prije nego je završio pred Međunarodnim sudom pravde zbog genocida nad hrvatskim i bošnjačkim stanovništvom u Bosni i Hercegovini devedesetih.
 
"Arkanova kriminalna djelatnost nije nepoznanica - bavio se organiziranim kriminalom i pljačkao po Švedskoj, Nizozemskoj, Belgiji i Njemačkoj, a za njim je čak tri puta bila raspisiana Interpolova tjeralica. Unatoč njegovoj povezanošću s ratnim zločinima, ubojstvima i organiziranim kriminalom ,njegova obitelj u Srbiji uživa raskošan život, pa je tako tinejdžerica pri ulasku u luksuzni hotel hodala po laticama ruža koje je osoblje hotela razbacivalo pod njena stopala", navodi se u tekstu.
 
 
Zanimljiva je i usporedba kako su upravo ruže na proslavi zlokobno prisjećanje na Arkanov običaj ostavljanja crvenih ruža radnicama u bankama ili zlatarama koje je netom prije opljačkao.
 
Nimalo afirmativan članak o rođendanu Arkanove kćeri pobudio je veliki interes i u komentarima,
pa neki kažu "Jao nama ako ovo uđe u EU, troše krvavi novac", dok drugi u nevjerici pišu kako Anastasija izgleda barem dvadeset godina starije.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.