Čilić se 2008. zaljubio u hostesu na Davis Cupu. Ona mu je danas najveća podrška

Foto: Instagram

MARINU ČILIĆU najveća je podrška supruga Kristina.

Kristina i Marin upoznali su se 2008. u Dubrovniku kada je ondje održan Davis Cup na kojem je lijepa brineta iz Konavala radila kao hostesa. Nakon osam godina veze su se zaručili, a 2018. i vjenčali. U siječnju 2020. godine rođen je sin Baldo.

U svibnju prošle godine saznalo se da čekaju drugo dijete. Vito je na svijet stigao u rujnu. "Zahvalni smo što možemo objaviti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. Sada smo tim od četiri člana. Dječak je odlično i Kristina je apsolutna rock-zvijezda. Jedva ga čekamo dovesti doma bratu", napisao je Čilić tada.

Samozatajna Kristina rijetko se pojavljuje u javnosti, tek ako je riječ o humanitarnim akcijama ili ako podržava supruga s tribina. Profili na društvenim mrežama su joj zaključani, a izjave daje veoma rijetko. Po mnogima je jedna od najljepših Hrvatica, a to pokazuju i glasovi čitatelja Indexa u tradicionalnom godišnjem izboru za Indexovu najljepšu Hrvaticu.

Podsjećamo, Čilić će danas pokušati izboriti finale Roland Garrosa, svoj prvi meč za naslov na nekom od četiri najveća turnira od 2018. i finala Australian Opena. Protivnik u polufinalu pariškog Grand Slama mu je Casper Ruud.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.