Kraljica Jordana objavila novu obiteljsku fotku, ljudi oduševljeni: "Predivni"

Foto: Profimedia

JORDANSKA kraljica Rania Al-Abdullah, koju mnogi nazivaju najljepšom kraljicom na svijetu, na Instagramu je povodom Nove godine objavila novu obiteljsku fotografiju. 

"Sretna Nova godina, neka bude mirna i blagoslovljena", poručila je Rania. Pratitelji su joj u komentarima poručili da je njezina obitelj predivna.

Rania je potvrdila da će se njezin najstariji sin, prijestolonasljednik Hussein, 1. lipnja ove godine u jordanskoj prijestolnici vjenčati sa zaručnicom, saudijskom arhitekticom Rajwom Khaled. Prema protokolu, vijest o značajnom datumu prvi je objavio hašemitski dvor, a kraljica je poručila: "Presretna sam što ću u obitelj dočekati svoju treću kćer, buduću mladenku mog sina."

Kraljica je postala 1999. godine

Podsjetimo, Rania je odrasla u Kuvajtu, a supruga je upoznala slučajno, na jednoj večeri 1993. godine. Iste su se godine vjenčali, čime je Raina postala jordanska princeza. Kraljica je postala 1999., kad je Abdullah preuzeo ulogu kralja, a nju proglasio kraljicom.

Čim je postala princeza, svjetski su se mediji raspisali o njenoj ljepoti, a kasnije su je prozvali "najljepšom kraljicom na svijetu".

Osim po ljepoti i istančanom modnom ukusu, Rania je poznata i po svom intelektu te kao velika borkinja za prava žena na Bliskom istoku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.