Konobarica nije mogla vjerovati čime joj je glupi lopov htio platiti obrok

Foto: Jeffernson County Sheriff's Office

KONOBARICA u Arkansasu nije mogla vjerovati kad je dobila vlastitu kreditnu karticu kojom je lopov koji joj je dva dana prije ukrao torbicu htio platiti obrok.

Flora Lunsford, koja radi u restoranu Shannon's u Pine Bluffu, bila je spremna isporučiti račun Shamonu Westu nakon što se najeo u srijedu, kad je primijetila svoje ime na kreditnoj kartici koju joj je dao, izvještava Arkansas Online.

Kako "nije imala želju platiti njegov račun", 58-godišnja žena nazvala je policiju, koja je uhitila 21-godišnjaka. Vrlo brzo kod mladića su pronađene i druge njezine kartice, kao i vozačka dozvola.

Nevolje za gospođu Lunsford počele su 16. svibnja, kad joj je provaljeno u auto, dva bloka od restorana. Nadzorna kamera pokazala je kako osumnjičeni provaljuje u vozilo, krade torbicu te se vraća u svoj automobil.

Vlasti kažu da je lopov nastavio voziti do benzinske postaje, gdje je pokupio kolegu koji je krao alkohol na postaji, te su se skupa odvezli.

 

West je završio u zatvoru, a na internetu su ga već prozvali najglupljim lopovom ikad. "Na vozačkoj dozvoli bila je fotografija gospođe pa biste pomislili da je znao kako ona izgleda. No ipak joj je dao vlastitu karticu", rekli su iz policije za KATV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.