Konobarica dobila napojnicu od Busha pa izazvala bijesne reakcije zbog ove objave

Foto: Twitter

BIVŠI američki predsjednik George W. Bush uživao je sa suprugom u jednom lokalu i ostavio konobarici vrlo velikodušnu napojnicu. Ona je rado uzela njegov novac, a zatim objavom na Twitteru izazvala burne komentare.

Bush je Leisi Smith ostavio 40 dolara napojnice, gotovo dvostruko od iznosa računa. Ona je nakon toga objavila fotografiju s Bushom i suprugom Laurom i napisala "Bush je napravio 11. rujna, ali ostavio mi je odličnu napojnicu". No, reakciju koju je dobila vjerojatno nije očekivala.

Mnogi su nazvali njenu objavu glupom i bezosjećajnom: "Bez problema si uzela njegov novac i onda ga blatiš na društvenim mrežama? Vrlo nepošteno i neobrazovano. Nadam se da ćeš odrasti i naučiti nešto. Sretno", "Bush nije 'napravio' 11. rujna, teroristi su", "Nadam se da ćeš raditi tamo do 70. Nisi spremna za stvarni svijet", neki su od ljutitih komentara na fotografiju.

Leisa je pokušala popraviti štetu navodeći da se samo šalila i da je to bio samo sarkazam, ruganje onima koji vjeruju u teorije zavjere.

No, njena objava se nezaustavljivo proširila Internetom. Sada će sigurno postati svjesnija moći društvenih mreža.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.