Komoda iz firme Ivića Pašalića nagrađena prestižnom nagradom za dizajn

Foto: Press/Ivo Cagalj/PIXSELL

KOMODA za pića Wawes hrvatskog brenda Milla & Milli koji su osnovali Ksenija i Ivić Pašalić nagrađena je prestižnom nagradom za produkt dizajn Red Dot koju dodjeljuje Dizajn Centar Nordrhein Westfalen iz Njemačke. Komoda Wawes pobjednik je  u kategoriji namještaja za dom i sjedenje, u kojoj je bilo čak 5000 prijava.

Žiri za dodjelu RedDot priznanja sastoji se od četrdeset svjetskih stručnjaka koji pojedinačno pregledavaju svaku prijavu.  Za dizajn namještaja Milla&Milli zaslužni su hrvatski dizajneri Maša Vukmanović, Jelena Lukač Kirš i Jakov Šrajer.

Milla & Milli pokrenuta je prije dvije godine, a prva serija Ofset odmah je dobila domaću nagradu.

"Potom smo proizveli seriju Waves, za koju je uslijedila svjetska premijera na sajmu namještaja Imm Cologne u Kölnu, u siječnju ove godine, da bi nas sada ugodno iznenadila vijest o RedDot priznanju", istaknuli su Ksenija i Ivić Pašalić.

"Od početka čvrsto vjerujemo da hrvatska proizvodnja namještaja može biti u samom svjetskom vrhu, poglavito kada se u razvoj svakog proizvoda uključi sofisticirani pristup dizajnu, najkvalitetnije sirovine  i vrhunska izvedba", dodali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.