Kolinda u Australiji sa Samoancima zapjevala poznatu pjesmu klape Intrade

Foto: Facebook

BIVŠA predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trenutno boravi u Australiji, a snimljena je kako pjeva u društvu klape Samoana koja često pjeva hrvatske pjesme.

Na Facebook stranici klape Samoana objavljen je video u kojem bivša predsjednica s njima pjeva pjesmu klape Intrade Croatio, iz duše te ljubim. Video je snimljen u jednom hotelu u Sydneyu gdje se održala proslava 30. godišnjice diplomatskih odnosa Australije i Hrvatske, a tom je prilikom klapa Samoana otpjevala himne dviju država.

Kolinda je u Australiju stigla na poziv organizacije The AUS-NZ Croatian Women in Leadership, a sastala se i s predstavnicima hrvatske zajednice, kao i s premijerkom Queenslanda oko njezinih dužnosti u Međunarodnom olimpijskom odboru.

Klapa Samoana je vokalni sastav s Novog Zelanda koji pjeva hrvatske pjesme, a osnovani su 2011. godine u Aucklandu. U Hrvatskoj je postala poprilično popularna sa svojim obradama naših pjesama, a dosad su zapjevali za Dinamo, pjevali su i za Vatrene te u čast Oliveru, a snimljena je i njihova izvedba pjesme Croatia grupe Dalmatino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.