Kineskinja udana za Srbina je hit na TikToku. Jede pljeskavice, pije tursku kavu...

Foto: Screenshot: TikTok

Video naziva "Kaži mi da si na Balkanu bez da mi kažeš" koji je snimio jedan bračni par iz Gornjeg Milanovca postao je hit. 

"Ej Đimr, oćemo na Big Mac Burger?" pitao je muž.

"Jesi lud ble? Pljeskavica jeftinija", odgovara mu supruga.

On nastavlja: "Ej Đimr, voliš li i dalje Starbucks?" Dok kuha tursku kavu, supruga mu odgovara: "Ma kakav Starbucks?! Najbolja je domaća kafa."

@srpski_zivot_sa_icen Kaži mi da si na balkanu bez da mi kažeš😅#kineskasnajka #đimr #srbija #balkan #snajka ♬ original sound - Ičen Jovanović

Vjenčali se u Kini i u Srbiji

Riječ je o Nemanji (29) i Ičen (24) Jovanović, koji su se upoznali prije pet godina u Kini, gdje je Nemanja predavao engleski jezik. Počeli su izlaziti, a potom su se u Kini i vjenčali. Krajem 2022. godine su se preselili u Srbiju, a Ičen bi uskoro trebala roditi.

Ičen se i krstila u pravoslavnoj crkvi kako bi se par mogao vjenčati i u Srbiji. Iako je on Srbin, a ona Kineskinja, njihove obitelji nikad s tim nisu imale problema, već su im velika podrška.

"Preselili smo se u Srbiju zbog čestih zatvaranja u Kini zbog koronavirusa. Ako se u nekoj zgradi pojavi samo jedan slučaj, oni će zatvoriti cijelu zgradu... Nekad nismo mogli ni hranu naručiti. Zbog korone sam ostao i bez posla pa smo došli u Srbiju", ispričao je Nemanja za Kurir.rs.

"Ičen se zaljubila u Gornji Milanovac, ima puno prirode i zdrave hrane. U Kini rijetko gdje možete naći svježe meso, voće... Njoj se sviđa ovakav način života", dodao je, a Ičen se nadovezala: 

"Prihvatili su me u ljudi ovdje, jako su ljubazni. Kad odem u trgovinu, trude se da mi pomognu. Ovo je lijepa sredina za odgajanje djeteta, zrak je čistiji, a narod je mirniji i ljepši. Stekla sam i prijatelje, a najviše se družim s Nemanjinom sestrom. Volimo se i zajedno rješavamo sve probleme."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.