Kićin menadžer Duško Lokin nije bio na njegovom sprovodu, razlog je zaista tužan

Foto: Zarko Basic/Milan Sabic/PIXSELL

LEGENDARNOG Krunoslava Kiću Slabinca na posljednje počivalište ispratili su mnogi slavni slavni kolege, ali ne i njegov menadžer Duško Lokin. 

Duško je sad otkrio zašto nije došao na Kićin sprovod. Kaže da je razlog financijske prirode. 

"S obzirom da su na snagu stupile neke zimske mjere, ovo sad zvuči smiješno, ali ja bih morao kupiti četiri nove gume, morao bih putovati u Zagreb i tako dalje. Ja jednostavno financijski ovog trenutka nisam u stanju da kupim četiri nove gume", rekao je za RTL Ekskluziv u telefonskom razgovoru Duško Lokin. 

To ne znači da ga Kićina smrt nije pogodila. Njih dvojica su dugi niz godina bili prijatelji, a posljednjih 15 godina Lokin je bio i Kićin menadžer za nastupe u Kanadi i Australiji.

"Takvih kao on nije bilo niti će biti", kazao je Lokin za Index o Slabincu kojeg je poznavao od početka sedamdesetih godina i njihove zajedničke turneje po Njemačkoj.

Posljednju turneju po Australiji Kići je organizirao prošle godine i kaže kako je bilo sjajno. "Kad vas dočeka takva vijest ujutro, što vam mogu reći nego da sam tužan. Bio je jedan od najvećih showmana i zabavljača na ovim prostorima", rekao nam je Lokin.

   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.