Slavni glumac o gotovo tragičnoj nesreći koju je doživio na letu: Skoro sam umro

Foto: EPA

Glumac Kevin Hart progovorio je u emisiji The Graham Norton Show o zastrašujućem iskustvu na letu, zbog kojeg se bojao za svoj život. Hart glumi u nedavno objavljenom Netflixovom akcijsko-komičnom filmu Lift, koji uključuje nekoliko opasnih scena u avionu, a sada se osvrnuo na vlastito iskustvo tijekom leta, kada se avion zapalio. "Skoro sam umro", rekao je Nortonu i kolegama iz emisije.

"Slijetali smo i tada se prednji kotač slomio i vidio sam plamen kako izlazi iz prednjeg dijela aviona", dodao je. Nastavljajući svoju priču, Hart je podijelio da je, unatoč zastrašujućoj prirodi situacije, dosegao točku zadovoljstva u svom životu koja ga je smirila.

"Bio je to jedan od onih trenutaka kada sam pomislilo: 'To je to', i shvatio sam da sam, ako se to dogodi, zadovoljan svojim životom. Nisam paničario", ustvrdio je glumac. Hart je i 2019. doživio iskustvo na rubu smrti nakon teške prometne nesreće. Na svoj 41. rođendan sljedeće godine rekao je obožavateljima kako je "sretan što je živ" dok je slavio na brodu.

 

U Liftu, u kojem također glume Gugu Mbatha-Raw, Sam Worthington i Úrsula Corberó, Hart glumi lopova sa zadatkom da izvrši pljačku sa svojom međunarodnom ekipom na putničkom letu 777 iz Londona za Zürich. Prilikom preuzimanja uloge glumac je rekao da je to označilo značajnu promjenu u odnosu na bezbrižnije likove koje je glumio u prošlosti.

"Ovo je moja prva glavna uloga u kojoj sam ozbiljan. To je pravi triler i prvi put nisam odgovoran za humor", rekao je Hart.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.