Kendra Wilkinson ima i lezbijski kućni pornić?

PORNIĆ "Kendra Exposed" navodno nije jedini kućni porno uradak bivše Playboyeve zečice Kendre Wilkinson koji bi mogao procuriti u javnost. U ovom filmiću Kendra se seksa sa nekoliko žena, a kako tvrdi Kavi Cermak, bivši dečko djevojke po imenu Taryn, koja se uz Kendru pojavljuje u filmiću, objava ove snimke bila bi velika sramota za bivšu Playboyevu zečicu jer je prikazuje u izrazito kompromitirajućim pozama.

Snimke lezbijskog seksa, tijekom kojeg se koristio velik broj seksi igračaka, navodno se već domogla kompanija Vivid te je planira objaviti kao nastavak pornića "Kendra Exposed" kojeg im je prodao Kendrin bivši dečko Justin Frye, a koji je snimljen dok je Kendra još bila srednjoškolka. Lezbijski pornić sa Taryn navodno je snimljen netom prije nego što se Kendra preselila u vilu Hugha Hefnera.

Kendra se dogovorila s Vividom?

Iako je 24-godišnja Kendra u početku pokušavala zaustaviti objavu pornića "Kendra Exposed", navodno se predomislila te s kompanijom Vivid dogovorila da će dobivati postotak od prodaje DVD-a. Pornić bi trebao biti objavljen 28. svibnja.

Ovih je dan objavljeno kako bivša Playboyeva zečica, udana za igrača američkog nogometa Hanka Basketta, pokušava ponovno zatrudnjeti kako bi spasila svoj brak. Wilkinson i Baskett su u braku 11 mjeseci, a vezu im je uzdrmala pojava Kendrinog kućnog pornića. Kendra je, kako je sama kazala, uvjerena kako će prinova riješiti probleme između nje i supruga. Par već ima sina Hanka Randalla Basketta IV., kojeg je Kendra rodila u prosincu prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.