Keanu Reeves otkrio koja mu je najneugodnija scena u karijeri: "Nije to za mene..."

Foto: YouTube

AMERIČKI glumac Keanu Reeves otkrio je prilikom gostovanja kod Jimmyja Kimmela koja mu je najneugodnija scena koju je morao snimiti u karijeri. Bila je to scena vođenja ljubavi s redateljevom ženom.

Dogodilo se to za vrijeme snimanja filma Knock Knock iz 2015. godine, a redatelj je bio Eli Roth. Reeves je glumio s Anom de Armas i Lorenzom Izzo, koje su dobile uloge negativki. Film je trebao biti nešto jednostavniji za snimanje jer se gotovo cijela radnja odvija na jednoj lokaciji.

 

"Nije to za mene"

Međutim, za Reevesa su se stvari malo zakomplicirale jer je imao scenu vođenja ljubavi s Izzo, koja je tada bila supruga redatelja Elija Rotha. Reeves je zbog toga osjećao veliku nelagodu i to je javno priznao. 

"Nije to za mene, Jimmy", rekao je Reeves i naglasio kako su mu te scene bile "veoma čudne". Reeves je rekao kako je radio s Elijem na tome da cijela situacija ne bude pretjerano neugodna.

"Eli je stvorio situaciju u kojoj smo si svi vjerovali, ali opet, na kraju se morate skinuti i simulirati odnos", ispričao je Reeves te je dodatno naglasio da takvo nešto ne bi volio ponoviti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.