Kći najbogatije Hrvatice objavila prvu sliku kćeri koju je rodila prije tri tjedna

Foto: Instagram

TAMARA ECCLESTONE, kći Bernieja i Slavice Ecclestone, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju kćeri Serene koju je rodila prije tri tjedna. 

Tamara i njen suprug Jay Rutland već imaju šestogodišnju kćer Sophiju koja na fotografiji drži sestricu.

"Prije tri tjedna ti si nas upotpunila, Serena. Promatrajući ljubav koju Fifi (Sophia) ima prema tebi, sretnija sam i ponosnija više nego što sam ikad mogla sanjati", napisala je ispod objave.

Istu fotografiju podijelio je i Jay na svom profilu.

"Sve je ovo ljubav", napisao je.

Fanovi su im čestitali u komentarima i pisali kako je Tamarina trudnoća najbolje čuvana tajna ikad.

"Najbolje čuvana tajna ikad", "Čestitam, tako mi je drago što ste trudnoću krili i u njoj uživali u miru", "Čestitam, nisam ni znao da si trudna", "Iznenadila me ova fotografija, predivno je što trudnoću niste iznijeli u javnost", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Tamara je s obitelji ljeto provela u Hrvatskoj gdje je uspješno skrivala trudnoću unatoč tome što su fotografi pratili obitelj u stopu.

Vijest da je Tamara rodila prije nekoliko tjedana potvrdio je njezin otac, mogul Formule 1 i biznismen Bernie.

"Apsolutno sam oduševljen što sam opet djed. Tamara je prije sedam dana rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Majka i dijete su sjajno. Ona je prekrasna", kazao je tada.

"Serena i Ace su blizu po godinama pa će se moći igrati kad odrastu. Jako mi je drago da je Serena s nama, skupljam pravu kolekciju unučadi", dodao je 89-godišnji milijarder čija je 45 godina mlađa partnerica Fabiana njihovog sina Acea rodila ljetos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.