Kći Harisa Džinovića hvalila se luksuznom vilom pa obrisala sve objave

Foto: Instagram

KĆI pjevača Harisa Džinović, Đina Džinović, obrisala je sve objave sa svog TikToka i većinu objava s Instagrama, nakon što se nedavno suočila s kritikama na društvenim mrežama.

U jednoj od posljednjih objava pokazala je dio luksuzne obiteljske vile na Senjaku u Beogradu, a Đina, kojoj to nije bio prvi put da pokazuje mjesto gdje živi, ubrzo je odlučila obrisati objave sa svojih profila. Đina je obrisala sve objave sa TikToka gdje je prati 118 tisuća ljudi, a na Instagramu, gdje ima preko 50 tisuća pratitelja, ostavila je svega njih tri, među kojima je i ona s dečkom Andrejom Đurićem.

Nije poznato zašto je izbrisala objave s društvenih mreža na kojima je do nedavno često objavljivala svoje golišave fotografije i dijelila savjete, zbog kojih su je njezini pratitelji često kritizirali smatrajući neprimjerenim da netko njenih godina savjetuje druge.

Njena majka Melina je Zagrepčanka, a svojedobno je otkrila da joj nije bilo drago što će joj djeca imati profile na društvenim mrežama, no morala je popustiti.

"To je svakodnevno moljakanje da im se to dopusti, pošto su oni jedini u društvu koji to nemaju, ali ja sam im rekla svoje obrazloženje. Na Instagramu svi imaju trbušnjake, svi su na Maldivima, svi imaju Rolex i Hermes torbu i nitko nije tamo na fakultetu. Ja nisam vidjela nijednu sliku na Instagramu da je netko u biblioteci ili da netko uči. Ja se držim stava da je to u njihovim godinama veliko zlo i da im ne treba biti dostupno", rekla je srpskim medijima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.