Kćer najbogatije Hrvatice napali jer moli za donacije: Ima milijune, neka sama donira

Foto: Instagram

KĆI najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone Tamara Ecclestone i njezin suprug Jay Rutland našli su se na udaru kritika nakon što su tijekom gostovanja u emisiji This Morning pozvali gledatelje da doniraju novac za njihovu online galeriju.

Tamara, čiji je otac bivši vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone, javila se uživo iz svog doma, a ona i njen suprug udružili su se s nogometašem Joeom Coleom kako bi podržali zdravstvene djelatnike koji se bore protiv pandemije koronavirusa.

Angažirali su 30 umjetnika koji su im pomogli u izradi online galerije, a sav prihod zarađen od galerije bit će doniran zdravstvenim djelatnicima. Pozvali su gledatelje emisije da i oni daju svoj novčani doprinos, ali se mnogima njihov zahtjev nije svidio.

"Bez uvrede, ali ovo je sramotno. Žele prikupiti milijun funti pomoću donacija, a njihova obitelj posjeduje skoro četiri milijarde funti?" napisao je jedan nezadovoljni gledatelj.

"Tamara Ecclestone moli ljude koji su možda ostali bez posla da doniraju njenoj galeriji, a ona je milijarderka. Zašto sama ne donira?" napisao je drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.