Kažu da nije razmažena: Roditelji troše 10 tisuća kuna mjesečno na krpice za svoju 11-godišnjakinju

Foto: Instagram

IAKO još nije ni tinejdžerka, 11-godišnja Britanka Lili-Rae Izatt-Port živi san svake mlade osobe: roditelji joj ispunjavaju baš svaku želju i na njene dizajnerske krpice mjesečno troše oko 10 tisuća kuna.

Ipak, i ona sama i njeni roditelji tvrde da nije nimalo razmažena već "čvrsto stoji na zemlji", a sve što čine, čine kako bi svojoj jedinici pružili što bolju odskočnu dasku za ulazak u svijet odraslih.

Pod "dobrim temeljima" podrazumijeva se i da se 11-godišnja Lili-Rae u slobodno vrijeme, između ostalog, bavi plesom, baletom, nogometom, plivanjem i golfom, a uči i francuski i svira violinu. To joj ne ostavlja niti jedan dan u tjednu slobodnim, no ona kaže da je roditelji ni na što ne tjeraju, već da je sve njen izbor.

"Ja sam samo normalno dijete koje zanima mnogo toga. Nije mi naporno, zabavno je, a i znam da moji roditelji samo žele da budem uspješna. To je i moja želja", objašnjava djevojčica koju roditelji potiču na različite aktivnosti nagradama u obliku skupih dizajnerskih krpica.

Sistem "nagrada" zasad, čini se, djeluje, a Lili-Rae je tako skupila već 30 pari dizajerskih tenisica koje vrijede pravo bogatstvo. Uskoro će ih prerasti pa će dobiti nove, a možda se na njenom popisu interesa pritom slučajno nađe i još koja nova aktivnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.