Katarina Radivojević ne želi kukati zbog toplesa: Postajem ozbiljna promotorica hrvatskog turizma

GLUMICA Katarina Radivojević kaže kako je postala prava promotorica hrvatskog turizma te kako voli Hrvate jer su pristojni i jer nekad nisu toliko transparentni s iznošenjem emocija kao ona. Glumica priznaje kako su joj i ovog ljeta prilazili mnogi muškarci, ali "ni jedan pravi", iako su uleti Hrvata jako pristojni. Smatra kako je bolje biti sam, nego s bilo kim. Osvojiti je se može iskrenošću i hrabrošću.

"Toliko sam pričala koliko mi je ugodno na vašim otocima koje sam obišla, da postajem ozbiljna promotorica hrvatskog turizma u Srbiji, a i šire", kazala je Radivojević za Stars te dodala kako joj je odmor u Hrvatskoj ostao u jako lijepom sjećanju: "Nije lako kada si pod povećalom medija u skoro svakom trenutku svog godišnjeg odmora, ali zato me ljudi i djeca svakodnevno obraduju nekim svojim lijepim gestama. Na Hvaru mi je gospođa koja prodaje nakit poklonila predivan privjesak, malog konjića za sreću zbog mog filma `Zona Zamfirova` koji obožavaju. Posebno mi je draga dječja publika. Njihova radost kada me sretnu čine da zaboravim sve ružno što me je snašlo toga dana".

Činjenicu da su je paparazzi ovog ljeta uhvatili na plaži u toplesu, glumica nije željela komentirati, već se nasmijala: "Ne bih o tome, ispast će da samo nešto kukam".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.