Kakve sve uvrnute svadbene ideje padaju na pamet bogatima i slavnima

NEDAVNO vjenčani Robbie Williams i Ayda Field sigurno su probdjeli mnoge noći prije donošenja odluke o tome da umjesto djeveruša na svadbi imaju pse. No, nisu oni jedini zvjezdani par koji je jedan od najvažnijih dana u životu odlučio pretvoriti u pravu predstavu. Njima sličnih ima na pretek, a o izborima koje su donijeli mediji su pisali danima.

Jordan na svadbi imala tortu u obliku ogromnih grudi

Starleta Katie Price, poznata i kao Jordan, na svom se vjenčanju s Peterom Andreom pretvorila u princezu iz bajke, ili je to barem pokušala. Odjevena u ružičastu vjenčanicu, na svadbu se dovezla u kočiji inspiriranoj bajkom o Pepeljugi. I sama poznata po prebujnom poprsju, Jordan je objekt žudnje većine muškaraca pretvorila i u desert te je na primanju nakon obreda poslužila tortu u obliku grudi. Liza Minelli na svadbama voli pretjerivati. Kada se 2002. godine udavala za Davida Gesta, imala je tortu od 12 katova, a na cijelu ceremoniju par je potrošio čak tri milijuna dolara.

Beckhamovi svadbu slavili na tronu

Otprilike isto toliko novaca na dan o kojem sanja puno djevojaka potrošila je kćer Billa Clintona, Chelsea. Gomila novaca pokrila je sve od kuhinje s pet zvjezdica do klimatiziranih šatora u kojima se slavilo i strogog osiguranja, koje je motrilo čak i zračni prostor oko mjesta proslave. David i Victoria Beckham su se, pak, na dan svojeg vjenčanja pretvorili u kraljevski par. Vjenčali su se u dvorcu Luttrellstown u blizini Dublina, a tijekom slavlja su sjedili na prijestolju te ispustili bijele golubice.

Elizabeth Hurley jedna svadba nije bila dovoljna već je udaju za Aruna Nayara slavila dvaput. U razmaku od tjedan dana, Liz i Arun vjenčanje su proslavili u dvorcu Sudeley da bi još jednu feštu organizirali u palači Umaid Bhawan u mladoženjinoj domovini, Indiji. Tamo su gosti počašćeni plesom s konjima, a šetali su stazama koje su bilo omeđene milijunima crvenih čili papričica. Zabavljali su ih Hindu svečenici, koji su pjevali i molili oko svetog ognja.        

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.