Kako to izgleda kad grube hokejaše na ledu pretvoriš u ljupke manekene?

U NADI kako će vratiti publiku u ledene dvorane hokejaši Medveščaka su povodom promocije pomalo zaboravljenog sporta snimili kalendar za tekuću godinu. Iako se bave jednim od najgrubljih sportova na svijetu momci su se sjajno snašli u manekenskim ulogama koje iziskuju sate i sate trpeljivog šminkanja, poziranja i fotografiranja.

Hokejaška bajka snimljena je u Ledenoj dvorani u Zagrebu, a za njihov konačan izgled zaslužan je fotograf Saša Šekoranja. Kalendari su već u prodaji, a dio prikupljenog novca bit će doniran humanitarnom projektu "Korak u život" kojim će se pomoći štićenicima doma za nezbrinutu djecu.

Presudna utakmica večeras u Domu Sportova!

Osim humanitarnog dijela cijele priče dečki su kalendarom na neki način zaokružili uspješnu godinu koja ih je dovela do vodećeg mjesta Slovenskog državnog prvenstva. Nakon što su na gostujućem terenu iznenađujuće došli do pobjede naši sportaši će večeras na domaćem terenu pokušati potvrditi prolaz u finale. Ukoliko pobijede, a bilo bi dobro da se večeras u Ledenoj dvorani pojavi što više navijača, osigurat će nastup u finalu prvenstva susjedne države. Razlog zbog kojeg nastupaju u Sloveniji je kroničan nedostatak kvalitetnih protivnika u hrvatskoj hokejaškoj ligi.

No, večeras nije tek još jedna utakmica na klizaljkama, već dvoboj koji će pod lupom promatrati predstavnici austrijske EBEL lige. Naime, Austrijanci dolaze u Zagreb uvjeriti se je li se klub Medveščak dovoljno pripremio za natjecanje u austrijskom prvenstvu sljedeće sezone. Upravo zato su hokejaši odlučili snimiti kalendar kako bi podsjetili na nekadašnju vruću atmosferu na tribinama, pa se nadaju kako će dobrim rezultatima vratiti staru slavu i potaknuti poklonike zimskih sportova na ponovno okupljanje. Ulaz na večerašnju utakmicu koja će se održati u Domu Sportova u 19 sati je slobodan.

L.V.
Foto:
www.medvescak.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.