Kakav komad: Laetitia Casta u visokoj trudnoći veselo trčkarala po plaži

PREKRASNOJ Laetitiji Casti ni u poodmakloj trudnoći nije teško cijeli dan trčkarati po plaži - da je puna energije pokazuju i ove fotografije Laetitijinog dana na plaži, mjesta na kojem najčešće broji zadnje dane svoje trudnoće. Prelijepa francuska glumica i manekenka iza sebe ima zavidnu karijeru - s manekenstvom se počela baviti u petnaestoj godini, a tijekom bogate karijere bila je zaštitno lice mnogim prestižnim modnim kućama koje su sve redom smatrale kako Laetitia savršeno ujedinjuje ljepotu, senzualnost i glamur te joj uvijek ove epitete pripisivali kao najveće vrline.

A osim u manekenskim vodama, prelijepa Laetitia okušala se i u glumačkim uspješnicama poput "Astérix et Obélix contre César", "La Déraison du Louvre", "Le Grand appartement", "La jeune fille et les loups" ili "Nés en 68". Časopis Time uvrstio ju je nekoliko puta na svoju godišnju listu deset najuspješnijih ljudi današnjice, a iza sebe je ostavila više od sto naslovnica prestižnih i uglednih svjetskih časopisa.

Laetitia ima već dvoje djece - kćerku Sahteene dobila je u vezi s proslavljenim fotografom Steephaneom Sednaouiem, a sina sa sadašnjim partnerom, glumcem Stefanom Accorsijem, kojem će uskoro roditi i drugo dijete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.