Jurgen Brahmer, Domen Vedlin i Rene Bitorajac među poznatima na nastupu Paula Van Dyka

JEDAN od najboljih svjetskih DJ-eva, Paul Van Dyk, nastupio je sinoć u novaljskoj Papayi. Uz legendu svjetske DJ scene pet je tisuća ljudi na Zrću plesalo do zore, a Paul Van Dyk je redao hitove kao što su "For An Angel", "Time Of Our Lifes", "Crush", i drugi.

"Čarobno je ovo mjesto Novalja. Svaki se put ponovno iznenadim energijom ljudi. Vidim zastave iz raznih zemalja, publika je jednostavno nevjerojatna. Sa svitanjem zore i pogledom na obrise Velebita čovjeku stane dah. Obožavam Hrvatsku", kazao je Paul Van Dyk nakon nastupa.

U njegovom nastupu na Zrću uživala su i brojna poznata lica, među kojima i slovenski hokejaški reprezentativac i igrač ljubljanske Olimpije Domen Vedlin sa suprugom Renatom, rukometni trener Neno Kljajić sa kćeri Petrom, njemački boksač Jurgen Brahmer, glumac Rene Bitorajac sa suprugom Anom, manekenka Adrijana Dejanović te njen dečko, PR menadžer Adnan Mehmedović.

Večeras, drugog dana Adria Music Management Festivala u Papayi nastupaju Sunnery James i Ryan Marciano. Više fotografija sa sinoćnjeg nastupa Paula Van Dyka pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.