Josipa Pavičić i njezin Talijan vole se i javno: Na zadarskoj rivi izmjenjivali poljupce

BIVŠA pjevačica i farmerica, danas novinarka i spisateljica, Josipa Pavičić, uhvaćena je u društvu dugo skrivanog dečka. Naime, Josipa i njezin novi odabranik, ne obazirući se na poglede i upiranja prstom, proveli su ugodno prijepodne na zadarskim terasama ispijajući kavu pod suncobranima.

Poput zaljubljenih golupčića

Baš poput zaljubljenih tinejdžera nisu skrivali nježne dodire. Nakon uživanja i laganog ispijanja kavice, zaputili su se u šetnjicu po zadarskim ulicama. Budući da se cijeli prošli tjedan po medijima potezala priča oko oca Josipinog djeteta, Marka Cigoja, kojega su povezivali s Vanjom Halilović, sada je očito došlo i Josipinih pet minuta.


Međutim, cijela priča oko Vanje i Marka, Josipu previše i ne dira, zaokupljena je promocijom svoje najnovije knjige u kojoj se dotakla odnosa među farmerima koji su nas nasmijavali prošle sezone. "Prijatelji su urlikali od smijeha kada su je čitali i drago mi je to bilo čuti, jer sam to i željela - napisati dobru humorističnu priču. Mislim da sam napokon dosegnula stil kojemu sam težila i prije i sigurna sam da će se ljudima svidjeti", ispričala nam je jednom prilikom Josipa.

S.C.
Foto: Jure Miskovic (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.