Johnny Knoxville ima novi film u kojem se ozljeđivao više nego u Jackassu: "Ispalo mi je oko"

Screenshot: YouTube

JOHNNY KNOXVILLE poznat je po ludorijama koje izvodi na TV ekranu, no čini se da je u svom novom filmu Action Point otišao najdalje dosad.

Radnja se odvija u tematskom parku u kojem ne mare pretjerano za sigurnosne standarde, a Lad Bible piše da film sadrži neke od Knoxvilleovih najopasnijih vratolomija dosad. To je potvrdio i on sam izjavivši da je tijekom snimanja pretrpio i mnogo ozljeda.

"Smislio sam najbolesnije vratolomije koje sam mogao i snimili smo film od njih. I koštalo me. Više sam se ozlijedio tijekom snimanja ovog filma nego bilo kojeg Jackassa. Jer su sve vratolomije koje su prikazane zaista stvarne. Rekao sam kaskaderima: Gledajte, napravit ćemo ih realno. Nema zaštite i smanjivanja akcije. Osjećao sam se malo krivim što tražim to od njih, ali i oni su bili uzbuđeni jer nikad dosad nisu imali priliku snimati na taj način", rekao je Johnny za Vice. 

On u filmu glumi vlasnika parka koji mari samo za zabavu, dok mu sigurnost ne znači baš ništa. Neke od ozljeda koje je pretrpio tijekom snimanja su čak četiri potresa mozga, prijelom ruke, puknuće meniskusa, trzajna ozljeda kralježnice te orbitalna fraktura.

Zbog te posljednje ozljede Knoxville šest tjedana nije smio ispuhivati nos. "Curilo mi je malo krvi iz nosa pa sam ispuhao nos, a oko mi je samo iskočilo! Prestravio sam se! Odmah sam zvao producenta i rekao mu: Moraš doći po mene jer mi je lijevo oko ispalo! Najprije mi nije vjerovao, ali onda sam mu objasnio da sam ozbiljan pa me odvezao na hitnu", ispričao je Knoxville.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.