Zvijezda Pune kuće: Danas ne bih bio ovdje da nisam išao terapeutu, spasio me

Foto: EPA

John Stamos, zvijezda serije Puna kuća, iskreno je govorio o svojoj borbi s alkoholizmom. Zahvalio je terapeutu koji mu je, kaže, spasio život. 

"Vjerojatno ne bih bio danas ovdje da nije bilo njega", rekao je glumac za Page Six na premijeri druge sezone serije UnPrisoned.

Stamos je otkrio da ide istom terapeutu skoro 20 godina. "Pomogao mi je da se otrijeznim", kaže.

Stamos je o svojoj borbi s alkoholizmom pisao u memoarima If You Would Have Told Me, objavljenima prošle godine.

"Kad sam prvi put otišao terapeutu rekao mi je: 'Znaš, da nisi tako jebeno glup, shvatio bi koliko ti je dobro u životu'", kaže Stamos. 

Progovorio i o zlostavljanju u djetinjstvu

Glumac je u tim memoarima otkrio i da je bio seksualno zlostavljan kada je bio dijete. Napisao je kako ga je dadilja zlostavljala kada je imao oko 10 ili 11 godina i da tada to nije nikome rekao.

"Bilo je kao - ako se pravim mrtav, prestat će. Ali nije bilo potpuno agresivno. Ne znam, nije bilo dobro. Nisam se trebao nositi s tim osjećajima", rekao je u intervjuu za magazin People. Kaže da je bilo potrebno da napiše knjigu kako bi shvatio težinu tog incidenta. 

"Mislim, znao sam, uvijek je bilo u podsvijesti i toliko se zalažem za one koji su preživjeli zlostavljanje. Uvijek sam se pomalo sjećao toga. Uvijek je to bilo tu, ali sam to potisnuo, kao i većina ljudi", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.