Jeziva snimka: Žena s lisicama na rukama zvonila po kućama usred noći

Screenshot: Rumble

STANOVNIKE teksaškog Montgomeryja 24. kolovoza usred noći probudila je zvonjava na vratima, no oni koji su otvorili vrata nisu pred njima pronašli nikoga. 

Međutim, snimka sa sigurnosne kamere jedne od stanovnica te ulice, Jennie Drude, otkrila je jeziv prizor. Čini se da im je na kućna vrata zvonila djevojka koja je na sebi nosila samo majicu i policijske lisice na rukama. Nije imala ni hlače ni cipele.

Sudeći prema snimci, djevojka je uspaničenog izraza lica zvonila po kućama, no nitko je nije uspio zaista i vidjeti, a policija joj još nije ušla u trag.

"Spavali smo, no muža mi je probudila zvonjava na vratima. Zvonilo je oko 20 ili 30 puta. Kad je izašao, nikog nije bilo. Kao da je nestala. Pomalo je jezivo jer se čini da je nosila samo majicu. Izgleda i kao da je imala lisice na rukama te kao da je bila bosa. Može se vidjeti kako zabrinuto gleda oko sebe", ispričala je Jennie za Click2Houston.

Ukupno je pozvonila na pet adresa, no nitko iz susjedstva po ovoj snimci ne prepoznaje djevojku. Po društvenim mrežama već su krenule razne teorije poput one da je riječ o kriminalnoj aktivnosti te da je njen izgled samo varka kako bi prevarila ljude i natjerala ih da joj otvore.

Ipak, ima i onih koji tvrde da sigurno nije riječ o pokušaju prevare jer inače ne bi zvonila na toliko adresa, da ne alarmira previše ljudi.

O čemu je riječ, policija pokušava doznati...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.