Jeste li već skužili detalj na odjeći bez kojeg je Kolindu u posljednje vrijeme nemoguće vidjeti?

Foto: Patrik Macek/Dubravka Petric/Davor Javorovic/Igor Kralj/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

IAKO SE prije svako malo znala pojavljivati u nekom šarenom dizajnerskom komadu, Kolinda Grabar-Kitarović u posljednje vrijeme igra na sigurno što se mode tiče pa se uglavnom drži strogih, poslovnih krojeva u tamnim bojama.

Međutim, u nekoliko nedavnih pojavljivanja u javnosti Kolinda je pokazala da joj je jedan dizajn veoma prirastao srcu. Riječ je o volanima na rukavima koji su zadnjih sezona veoma popularni među trendsetericama.

Kolinda se s volanom na rukavu crnog sakoa pojavila na obilježavanju Dana Osječko-baranjske županije u Osijeku. Prije toga je volan na rukavu majice pokazala i tijekom posjeta nogometnoj školi NK Osijek, a volani nisu izostali ni na obilježavanju Dana Oružanih snaga RH na Jarunu.

Isti detalj imala je i tijekom susreta s roditeljima vatrogasaca poginulih na otoku Kornatu.

S volanima je dočekala i predsjednika Finske te posjetila Makedoniju

Čini se da postoji neka snažna veza između Kolinde i rukava jer ih je dosad koristila za slanje poruka. Tako je za susret s Aleksandrom Vučićem odabrala kaput na kojem je na glagoljici bila izvezena riječ hrabrost. Tijekom njihovog susreta u Beogradu, povodom njegove inauguracije, nosila je sako na čijem je rukavu bila ispisana riječ ljubav.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.