Jeste li ikad čuli za Ljubavnike? Trenutno su popularniji od Maje Šuput i Petra Graše

Foto: Press

NA LJESTVICI najpregledavanijih YouTube spotova u Hrvatskoj na devetom se mjestu našao zagrebački bend Ljubavnici s pjesmom Oko zeleno. U jednom je trenu pjesma benda za koji mnogi do danas nisu čuli bila na osmom mjestu najpopularnijih, tik iza Severine i Miligrama.

Svoju pjesmu Ljubavnici opisuju kao ljetni hit koji je u manje od 24 sata od objave na službenom YouTube kanalu skupio preko 40 tisuća pregleda, a namijenjen je, kako mu naslov govori, zelenookim djevojkama. 

"Ne znam zašto, ali zelene oči su mi uvijek bile fascinantne, ima ih toliko različitih i neobično su posebne. Većina takvih pjesama je tužna, a ja sam htio razveseliti i rasplesati sve zelenooke djevojke, zaslužile su", objasnio je Mario Regelja, frontmen benda i autor teksta.

"Naravno, ovo je pjesma za sve naše prekrasne djevojke, nikog ne isključujemo", dodao je on. 

Iako je ova pjesma, sudeći prema riječima autora, namijenjena curama, ni dečki je ne preskaču, a tome su vjerojatno pomogle atraktivne plesačice. 

"Nama je ovo posao, mi plešemo svakodnevno, ali je snimanje ovog spota bilo stvarno jako zabavno! Dečki su super, super, super i odlični su glazbenici. Nadamo se da će nas se sjetiti kada će rasprodavati pune dvorane", rekle su curke iz spota koje su se itekako rasplesale na ovaj zarazni ritam. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.