Jedna od najvećih zvijezda Eurosonga: Nisam zgodna i seksi, a i ne pjevam lijepo

Foto: Instagram

JEDNA od najvećih favoritkinja ovogodišnjeg Eurosonga je izraelska pjevačica Netta Barzilai. Netta je po mnogo čemu posebna, a njezina pjesma "Toy" ima više od 20 milijuna pregleda na YouTubeu. Ušla je u finale Eurosonga i to nije bilo iznenađenje budući da je na kladionicama pri vrhu, a fanovi Eurosonga joj prognoziraju pobjedu.

"Nisam lijepa ni zgodna, ni seksi, niti pjevam lijepo. Svega sam toga svjesna, ali sve to želim okrenuti u svoju korist i pokazati svima da je najvažnije biti zadovoljan sobom", rekla je Netta britanskom Independentu i osvrnula se na svoj izgled i sve što je kao mlađa djevojka trpila zbog njega.

"Mnogi su mi govorili da su za mene samo crne široke haljine i da ne bih trebala izvoditi pop zbog svoje kilaže i izgleda. Međutim, odlučila sam odbaciti predrasude, ja sam pop cura i nosit ću odjeću koju ja želim. 

Svi su mi govorili da bih trebala pjevati nešto kao Adele ili Aretha Franklin i furati njihov stil oblačenja. Ljudi su mi jasno davali do znanja da nisam lijepa i seksi nego zabavna. Međutim, odlučila sam se za pop glazbu, istraživanje pop kulture, i biti ono što jesam. Mnogi su se u Izraelu iznenadili kada sam odabrana za Eurosong, budući da sam ja "velika cura" koja ne pjeva balade nego proizvodi čudne zvukove i izraze lica na pozornici", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.