Jedna od najvažnijih stvari u vezi Rachel i Rossa nikad se nije trebala dogoditi

Screenshot: NBC

FANOVI serije Prijatelji dobro se sjećaju vječitih rasprava između Rachel i Rossa koje su se vrtjele oko istog pitanja: jesu li bili u prekidu. 

Sve je počelo kad su njih dvoje nakon svađe prekinuli, a Ross se otišao tješiti s djevojkom iz obližnje kopiraonice. Pomirba je uslijedila brzo, no kad je Rachel saznala za njegovu avanturu, nikako mu to nije mogla oprostiti. Ross se u svojoj obrani držao jednoga: "Bili smo u prekidu." 

>>>Mislite da ste pravi fan Prijatelja? Onda morate znati odgovore na ova pitanja<<<

Redatelj i producent serije, Kevin S. Bright, za britanski Metro otkrio je da njih dvoje uopće nisu trebali prekinuti. Scenaristi Marta Kauffman i David Crane su ipak promijenili planirani tijek događaja i tako naveli fanove da se muče do samog kraja desete sezone kad Rachel ipak odustane od puta u Pariz i omiljeni televizijski par dobije svoj sretan kraj. 

"U početku nije bilo u planu da prekinu, ta je odluka donesena kasnije. Sve to nam je bilo zabavno, a usput smo dali ljudima priliku da navijaju za njih. Bilo nam je jasno da ih publika želi vidjeti zajedno, no nakon što su se spojili, shvatili smo da je nestalo seksualne tenzije. Mislim da je ono što su Marta i David učinili nakon toga bilo jako hrabro i genijalno. Svima su ispunili želju, a onda im to oduzeli. Nakon toga je bilo puno bolje kad su ih ponovo spojili", rekao je Bright. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.