Jay Z se upristojio zbog kćeri, neće više koristiti riječ "bitch" za žene

AMERIČKI reper i novopečeni tatica Jay Z, kao i većina prvih roditelja, doživljava potpuno promjenu prioriteta u životu. Nakon što je njegova supruga, pjevačica Beyonce nedavno rodila njihovo prvo dijete Blue Ivy, reper je svoju djevojčicu opjevao u pjesmi "Glory". Jay Z, poznat po pjesmi "99 Problems" u kojoj se žene naziva "kujama" (engl. bitch), odlučio je izbaciti tu pogrdnu riječ za žene iz svojih pjesama.

Jay je napisao još par stihova za svoju kćer: "Before I got in the game, made a change, and got rich/ I didn’t think hard about using the word bitch. I rapped, I flipped it, I sold it, I lived it/ now with my daughter in this world I curse those that give it. I never realized while on the fast track that I’d give riddance to the word bitch/ to leave her innocence intact. No man will degrade her, or call her name/ I’m so focused on your future, the degradation has passed".

Jay u stihovima govori da nikad prije nije razmišljao o upotrebi riječi "kuja" i čak sebe smatra odgovornim što ju je "oslobodio", a sad proklinje onoga tko ju je izmislio. Reper, kao i svaki brižni otac, još govori da nitko neće omalovažavati njegovu kćer, niti je nazivati pogrdnim imenima, da je sad fokusiran na njezinu budućnost, a svaka degradacija žena je prošlost za njega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.