Jay Z objasnio zašto su on i Beyoncé sjedili za vrijeme himne i mnoge iznenadio

Foto: Reuters

NAKON što su Jay Z i Beyoncé izazvali pomutnju na društvenim mrežama kad nisu ustali za vrijeme himne na ovogodišnjem Super Bowlu, ispostavilo se da nisu slali nikakvu političku izjavu.

Jay Z u utorak se pojavio na Sveučilištu Columbia gdje je odgovarao na pitanja sveučilišnog profesora, a jedno od njih bilo je i jesu li on i njegova supruga slali kakvu poruku kad nisu ustali za vrijeme himne, piše TMZ.

"Zapravo ne. Žao mi je", rekao je 50-godišnji glazbenik koji je nedavno potpisao lukrativni partnerski ugovor s NFL-om. "Zaista smo samo gledali show", objasnio je. Za njega i Beyoncé fokus je bio gledati izvedbu Demi Lovato s profesionalnog stajališta, kaže te dodaje kako su razgovarali o njezinom nastupu te uopće nisu shvatili da nisu ustali.

Dodao je kako definitivno nije bila riječ o tihom prosvjedu bilo kakve vrste, rekavši kako je najglasniji prosvjed od svih već održan izborom rasno i kulturno različitih umjetnika koji su nastupali tijekom poluvremena, prije svih Jennifer Lopez i Shakira.

One su oduševile svijet impresivnim nastupom, ali su platformu iskoristile i za neke upečatljive političke izjave, uključujući dječje izvođače koji su pjevali u neonskim kavezima, što su mnogi protumačili kao suptilnu, ali snažnu osudu obiteljske razdvojenosti i kontroverzne imigracijske politike pod Donaldom Trumpom.

Inače, za nastup Demi Lovato slavni bračni par imao je samo riječi hvale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.