Jasmina Izetbegović se razvela, prošle godine imala je svadbu od četiri milijuna kuna

Foto: Avaz

JASMINA IZETBEGOVIĆ, kći Bakira i unuka Alije Izetbegovića, i Ćamil Humačkić, vlasnik IT firme koja posluje u Njemačkoj, nedavno su se razveli, potvrđeno je za Klix.ba.

Bivši par je u kolovozu prošle godine obavio šerijatsko vjenčanje u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, a potom su slijedili građansko vjenčanje i zabava od milijun maraka, odnosno nešto manje od četiri milijuna kuna.

Informaciju o novcu koji se potrošio na vjenčanje Izetbegovićeve kćeri objavili su tada sarajevski mediji, a mladence i njihove roditelje potpuno je zasjenio kum, turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji je sa suprugom došao kumovati na vjerskoj ceremoniji. Bakir i Sebija su ga dočekali na ulazu u džamiju.

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan u Sarajevo je poveo cijelu obitelj. Došao je sa suprugom Emine Erdogan, sinom Bilalom i snahom Reyyan. Bilal i Reyyan su i dugogodišnji prijatelji Jasmine Izetbegović.

Tko je uopće Jasmina Izetbegović?

Jasmina Izetbegović jedino je dijete Bakira Izetbegovića i njegove supruge Sebije. Rođena je 1984. godine. 

Izetbegovićeva kći rođena je u Nizozemskoj, a u Sarajevu je završila studij grafičkog dizajna. Školovanje je nakon toga nastavila u Amsterdamu, gdje je završila poslijediplomski studij i kasnije postala vlasnica i direktorica marketinške agencije. 

Bila je zaručena s Adnanom Cerićem, bosanskohercegovačkim youtuberom, koji je tijekom veze s Jasminom YouTube zamijenio pozicijom direktora u Agenciji za statistiku BiH.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.