Kosor: Godinama kupujem na ovom štandu, tek sad saznajem da je to Gvardiolov otac

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

OTAC Joška Gvardiola, jednog od trenutno najpopularnijih hrvatskih nogometaša, Tihomir Gvardiol na tržnici Dolac prodaje ribu, a kod njega je nekad kupovala i bivša premijerka Jadranka Kosor, koja je o njemu progovorila na svom Twitteru.

"Godinama ribice kupujem na ovom štandu, desno od ulaza u ribarnicu na Dolcu. Odlična, svježa riba, divan domaćin. I tek sada saznajem da je to otac slavnog našeg Gvardiola! Skroman, uvijek dobre volje, uslužan tata!", napisala je Kosor.

Na dan utakmice s Brazilom prodavao je ribu na Dolcu

Podsjetimo, Tihomir Gvardiol već godinama prodaje ribu na zagrebačkoj tržnici Dolac, a od posla se ne odvaja čak ni sada, kada njegov sin igra na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Hrvatska je, uz golemi doprinos Joška Gvardiola, dogurala do polufinala, gdje će igrati s Argentinom, i u Katar su ga došle bodriti sestre Franka i Lorena Gvardiol te majka Sanja Gvardiol, no otac Tihomir je na dan četvrtfinalne utakmice s Brazilom snimljen na Dolcu kako predano obavlja svoj posao.

"To je moj život, ja to volim. Rođen sam u ribarskom mjestu, ribario sam. I danas imam veze s ribom. Jednostavno, ja to obožavam", rekao je Gvardiol prije nekoliko dana za HRT.

Ipak, zbog polufinalne utakmice s Argentinom Tihomir se zaputio u Katar, zajedno s tatom Brune Petkovića i stricem Dominika Livakovića, s kojima je ranije pozirao za zajedničku fotku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.