Iznenada umrla 16-godišnja britanska glumica

Foto: Instagram

BBC-JEVA zvijezda, 16-godišnja Mya-Lecia Naylor iznenada je preminula 7. travnja, no vijest o smrti djevojke objavljena je na dječjem kanalu CBBC tek jučer. Uzrok smrti nije objavljen.

Mya se proslavila u serijama Almost Never i Millie Inbetween. Prvu ulogu odigrala je s navršenom tek jednom godinom u seriji "Pa to je fantastično", u kojoj je utjelovila Saffynu kći Jane. Pojavila se i u "Atlasu oblaka" iz 2012. uz Toma Hanksa i Halle Berry.

Njena najpoznatija uloga je u CBBC-jevoj seriji Millie Inbetween u kojoj je utjelovila lik Fran, a okušala se i kao manekenka te pjevačica šesteročlanog benda Angels N' Bandits.

Rođena je u Warwickshireu 2002. godine, a već 2004. pojavila se u seriji "Pa to je fantastično".

Njena sljedeća uloga trebala je biti u filmu "The Witcher", u kojem glume Henry Cavill i Lars Mikkelsen. 

Od mlade glumice na društvenim se mrežama opraštaju članovi obitelji i kolege.

"Šokirana sam i tužna nakon što sam čula vijesti o Myi. Bila je prekrasna i talentirana djevojka.

"Bila je prava radost na setu serije Almost Never. Šaljem svu svoju ljubav članovima obitelji i prijateljima. Počivaj u miru prelijepa djevojko", napisala je njena kolegica iz serije Almost Never Emily Atack.

"Počivaj u miru prelijepi anđele. Volimo te, a tvoje naslijeđe zauvijek će živjeti u svima nama te ćemo se činiti ponosnom, obećavam", dodala je njihova kolegica Tillie Amartey.

Myina baka Geraldine Beggs objavila je fotografiju unuke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.